Onze partners

Centrum ABC te Gent, de Ark voor Bewustzijn & Creatie is een energetisch & artistiek centrum, waar werk op vlak van mind, body & soul de energie terug laat doorstromen en waar de ondersteunende energetische kunst ruimte houdt voor alle processen die de bezoekers doormaken.
Ons team van lichtwerkers zet zich nationaal & internationaal onvoorwaardelijk in voor onze jeugd, waarvan wij overtuigd zijn dat daar de toekomst ligt.
“Parents often think that they are here to guide the little ones.
When – in reality – the little ones come forth with clarity to guide you”.

www.centrumabc.be

Chelipure brengt mensen dichter bij de natuur door middel van activiteiten, coaching, workshops.

Welkom terug in je natuur, de natuur. Krijg je vrijheid terug. 

www.chelipure.be

Innercompass helpt bedrijven en personen werkgeluk te vergroten.

Individuen ondersteunen wij in de ontwikkeling van hun loopbaan, veerkracht, zelfkennis, zelfzorg en vitaliteit om succesvoller in het leven te staan. Maak van je leven je eigen meesterwerk!

www.werkgeluk.be

eNeLPee houdt ruimte voor artiesten om hun balans in hun ZIJN terug te vinden, terug één te worden met hun Hogere Zelf & het Universum.
Daarnaast heeft de bezieler de onvoorwaardelijke missie om “onze jeugd te bevrijden”, ruimte voor hen te houden in het onderwijssysteem & hun directe omgeving, zodat zij hun volledige potentieel kunnen bereiken.
Dit via een breed platform in opbouw nationaal vlak onder titel van #onzejeugddétoekomst & internationaal #ouryouththéfuture

www.enelpee.be

Biologische voeding en voedingssupplementen voor al wie ook aan morgen denkt…

https://www.facebook.com/BioCentury

Heb je geproefd van de “Wonderkoffie” of de “Wonderthee” aan onze “Wonderbar”?Je wil graag nog meer producten ontdekken met de Ganoderma paddestoel?

www.dxnbelgium.be