Wat maakt dat…?

… Arduinbos tot stand is gekomen?De missie van de bezielers van Arduinbos is onze jeugd te bevrijden. Wil dat dan zeggen dat onze jeugd niet vrij is?
Helemaal niet, wellicht is onze jeugd al veel vrijer dan wij als hun oudere ooit zullen zijn.
Ze staan zo veel meer bewuster in het leven én zijn zo gevoelig dat in deze complexer wordende maatschappij (sociale media/druk, klassieke manier van onderwijs, …) voor velen van hen een uitdaging wordt om in hun kracht te blijven staan.


Vanuit ons gevoel dat net wij ouderen van onze jeugd kunnen leren zijn wij gedreven om voor hen ruimte te houden zodat ze ten volle in hun kracht kunnen gaan staan en onvoorwaardelijk hun potentieel kunnen aanwenden.

Hoe…
… doen we dat?

Door een lichtbaken te zijn voor onze jeugd onder het mom van #onzejeugddétoekomst (#ouryouththéfuture).
Arduinbos organiseert allerlei activiteiten op maat & ritme van de jeugd én hun begeleiders (ouders, leraars, …) waarin ruimte gehouden wordt in hun groeiproces door creatie, bezinning & contemplatie.


En ondertussen wordt in ieder van ons ons vrije kind aangesproken, wat ons dichter tot onszelf & elkaar brengt, tot de essentie van wie we allen zijn, liefde.


Doorheen connectie met de natuur & de andere a.d.h.v. natuurwandelingen, meditatie, ademhalingstechnieken, communicatietechnieken (helend spreken, …), zingen, dansen, workshops over zelfrealisatie, … geraken jongeren terug dichter bij hun natuur.

Wie…
… komt in aanmerking?


iedereen die de behoefte voelt om te verbinden en terug dichter tot zichzelf en de andere te komen


ieder-één die het contact met de/hun natuur een kwijt is


ieder-1 van 0 tot 199 jaar is welkom, met alle kwetsbaarheden en uitdagingen in het leven, ongeacht zijn of haar diversiteit